La campanya tindrà lloc durant el mes de novembre per commemorar el 25N, Dia Internacional contra la violència masclista. El Consell també treballa en un acte en suport de la campanya “Talla ja”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a junta permanent del Consell de les Dones del Baix Llobregat va acordar en la seva ultima reunió organitzar accions conjuntes arreu de la comarca en suport de la campanya contra la violència masclista, que tindrà lloc el proper mes de novembre, amb el suport i la participació del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) en l’organització de la iniciativa. A l’acte, també hi va participar el president del Consell Comarcal, Joaquim Balsera.

Un dels acords que es va prendre, va ser el d’unificar la imatge de la campanya en el marc de les accions que es promouran, entre les quals es vol dur a terme un acte d’abast comarcal per parlar de les tipologies de violència contra les dones, com són per exemple, la domèstica, la laboral o l’econòmica. A més, el Consell treballa actualment en l’organització d’un acte institucional en suport de la campanya “Talla ja”, que té lloc a traves d’Internet i en la qual els usuaris poden enviar la seva foto i un text com una acció de solidaritat i de rebuig a la violència contra les dones. Trobareu més informació seguint aquest enllaç

Valoració de la jornada “Emprenem”

D’altra banda, la Junta Permanent del Consell va analitzar la jornada “Emprenem” realitzada el passat mes de juliol, orientada a procurar recursos per a l’increment de la presencia de la dona en el món laboral, crear llocs de treball i fomentar la creació de xarxes de suport.

El Consell va valorar molt positivament l’activitat realitzada i va acordar organitzar abans de finals d’any una jornada de treball junt amb altres xarxes de suport (networking) d’abast comarcal amb l’objectiu d’enfortir la iniciativa nascuda aquest any i fomentar la creació de noves.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here