Els cargolins són l’única colla castellera del Baix Llobregat que competirà en el Concurs de Castells de Tarragona aquest cap de setmana

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls Castellers d’Esplugues volen repetir la proesa del passat 23 de setembre, en què van descarregar el primer castell de 8 de la seva història. I ho volen fer el 6 d’octubre, en el marc del Concurs de Castells de Tarragona, considerat l’espectacle casteller més gran del món.

Els espluguins prenen part al Concurs per primera vegada, després de situar-se entre les 30 millors colles del món casteller, guanyant-se el dret a participar-hi. De fet, seran la única colla del Baix Llobregat amb presència en la competició.

El Concurs de Castells és l’escenari ideal perquè la colla pugui oferir la millor actuació de la seva història. Però per aconseguir-ho, és imprescindible comptar amb el suport de tots els amics, amigues i aficionats de la colla. Per això, els Castellers d’Esplugues han iniciat una campanya de captació de persones que els ajudin a descarregar de nou el 4 de 8 en l’actuació que faran el dissabte 6 d’octubre.

La colla ofereix transport de franc i un sopar, quan s’acabi l’actuació, a totes aquelles persones que els acompanyin en aquesta data tant assenyalada del calendari casteller. Per anar al Concurs amb els Castellers d’Esplugues cal posar-se en contacte amb la colla a través de l’adreça de correu electrònic concurs@cargolins.cat o bé trucant al telèfon 650.946.159.

El Concurs de Castells de Tarragona és una actuació de les 30 millors colles castelleres del país que se celebra cada dos anys a la Tarraco Arena Plaça de la ciutat. Un dels principals atractius del certamen és que és l’única diada de tota la temporada en què tots els castells reben una puntuació segons la seva dificultat, fet que propicia que les colles punteres competeixin per aconseguir el primer lloc en la classificació final.

En el web del Concurs de Castells es pot veure l’índex de classificació de les 30 colles participants, on els Castellers d’Esplugues figuren en la posició 25.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here