Es tracta de la fira de segona mà organitzada per veïns i veïnes del barri Pedró de Cornellà de Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l diumenge 21 d’octubre al matí se celebrarà a Cornellà de Llobregat una nova edició de “Nou de Trinquis”. Aquesta fira de segona mà, que es va celebrar per primera vegada el passat 3 de juny, és una iniciativa de veïns i veïnes del barri del Pedró de la ciutat.

Degut a l’èxit de la primera edició, els impulsors de la fira de segona mà han acordat celebrar un segon “Nou de Trinquis”, al qual s’han sumat entitats del barri com l’Esplai Mowgli, que dinamitzarà les activitats infantils.

Per als organitzadors “Nou de Trinquis” és una festa per a la participació, la solidaritat i la sostenibilitat, per fer possible experimentar una altra manera de consumir; una compra estalviadora i solidària per a alguns, una venda estalviadora i necessària per a d’altres, i un joc per a tothom.

“Amb aquesta Fira de Segona mà volem fomentar una nova manera de relacionar-nos amb el consum, amb els altres i amb nosaltres mateixos, alhora que treballem plegats envers l’objectiu del creixement local”, diuen els organitzadors.

Inscripcions i funcionament de “Nou de Trinquis”

El funcionament de la fira de segona mà serà igual que en la primera edició i les places per participar-hi són limitades. Per això, des d’avui mateix, les persones o famílies que vulguin participar a “Nou de Trinquis” poden fer la seva inscripció enviant un correu a noudetrinquis@gmail.com, mitjançant Facebook o a la secretaria de l’Esplai Mowgli. El termini d’inscripcions finalitza el 18 d’octubre.

La condició per poder muntar una parada en la fira serà que el mateix dia de la fira es porti un pastís cassolà o una truita de patates, magdalenes, pastes salades, etc., i es lliuri a l’ organització per tal que sigui venut des del bar de la Plaça del Trinquis, on s’instal·larà una cantina. Les persones que participin a la fira disposaran d’una taula on podran col·locar el seu material de venda.

Des de l’organització avisen que les persones que vulguin muntar la seva parada a “Nou de Trinquis” s’han d’assegurar que els articles que posen a la venda són realment de segona mà i no artesania ni restes d’stocks.

El segon “Nou de Trinquis” se celebrarà el diumenge 21 d’octubre de 10 a 14h a la Plaça del Trinquis de Cornellà de Llobregat; d’11 a 12h es realitzarà una fira infantil d’intercanvi de joguines.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here