Una jornada popular difondrà l’esport inclusiu en aquesta localitat baixllobregatina, demà al poliesportiu La Parellada

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]mb la intenció de divulgar les característiques de l’esport adaptat, l’Ajuntament de Sant Boi ha organitzat la Jornada Esport Inclusiu amb activitats obertes a tota la ciutadania que se celebraran el diumenge 28 d’octubre, de 10 a 14 hores, al poliesporitu La Parellada (carrer de Mossèn Pere Tarrés, 35).

Les persones que hi assisteixin podran practicar diferents modalitats esportives adaptades: bàsquet en cadira de rodes, beisbol, bòccia, rugbi, futbol sala, tennis taula, voleibol, ciclisme, atletisme, badminton, eslàlom, arts marcials i ball en cadira de rodes. Cada pràctica esportiva estarà organitzada en tres grups, tenint en compte l’edat (de 6 a 11 anys, de 12 a 17 anys i a partir dels 18 anys). Les inscripcions es poden fer el mateix dia, a les 9.30 hores.

La Jornada Esport Inclusiu compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Fundació Ecom formada per organitzacions de persones amb discapacitat física i la Federació Calatalana de Persones amb Discapacitats Físiques. L’empresa Geinstal de gestió integral d’instal·lacions patrocina la convocatòria.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here