El també candidats del Baix Llobregat per a les properes eleccions, van passejar per la Fira que ahir es celebrava a Sant Just Desvern, en el marc de la seva Festa de Tardor. Josep Mª Llop ocupa la 36ª posició a les llistes de CiU i Jaume Bosch el número 4 per a ICV-EUiA

Josep Mª Llop (La Palma de Cervelló)

Josep Maria Llop, és diputat al Parlament de Catalunya i el President de Convergència Democràtica al Baix Llobregat. Va resultar reelegit per a aquest càrrec a l’abril d’enguany, on en una petita entrevista amb elBaix.cat, resumia així el full de ruta de CDC Baix Llobregat: “Nosaltres tenim un full de ruta molt clar. En primer lloc generar il·lusió entre tota la militància durants aquests temps que són especialment complicats, i molt complicats aquí a la comarca. En segon lloc, tenim com a objectiu  fer crèixer el partit en número de militants. En tercer lloc, volem aportar la sensibilitat, les dificultats, les idees, els valors i les actituds del Baix Llobregat al partit a través dels nostres consellers nacionals i que aquests valors, aquestes actituds i aquesta problemàtica, i també, aquesta il·lusió, aquesta forma de fer i de ser, formi part del partit. I en cinquè lloc i d’una forma molt important, és un full de ruta de màxima proximitat a la gent i una proximitat que bàsicament consisteixi en escoltar, en donar la cara en temps difícils i en posar-nos al costat d’aquesta gent.”

Cec de naixement,  Llop es va llicenciar en Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona. A més de ser membre actiu del moviment ‘escorta’ o ser el introductor de l’esquí per a invidents a Espanya, Josep Maria Llop es va convertir l’any 1999 en el primer alcalde invident de Catalunya, quan va assumir l’alcaldia de La Palma de Cervelló i posteriorment va tornar a ser pioner, convertint-se en el primer diputat cec del Parlament de Catalunya.

Jaume Bosch (Sant Feliu de Llobregat)

Jaume Bosch, llicenciat en Dret a la Universitat de Barcelona, és diputat al Parlament de Catalunya i prèviament a la seva activitat parlamentària, va ser regidor durant molts anys a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, liderat històricament, primer per el PSUC i posteriorment per ICV-EUiA.

En una roda de premsa celebrada ahir davant la parada que ICV va organitzar a la fira, Bosch va expressar que “en aquests moments el Baix Llobregat s’hi juga molt, perquè a part del dret a decidir, també hi ha una opció clara entre les retallades de PP i CiU, o l’alternativa d’ICV de construïr una economia més justa”. “I la nostra comarca, que pateix més la crisi, s’hi juga més”, va afegir el diputat ecosocialista, “perquè tot i que Convergència critica la manca d’ inversions del PP als Pressupostos Generals de l’Estat per al Baix Llobregat, CiU ha aprovat amb anterioritat 2 pressupostos amb el suport del PP, que són clarament discriminatoris per al Baix, ja que no preveien la inversió que li pertoca a la comarca, segons el seu número d’habitants”

El candidat d’ICV per al Baix LLobregat va afegir que durant els 2 anys de mandat de CiU, “a la comarca s’han retallat serveis bàsics com l’educació, la sanitat o els serveis socials i el transport públic, i s’ha perjudicat greument els serveis dels ajuntaments”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here