La nova terminal de l’Aeroport de Barcelona duplicarà l’espai del Dutty Free i inclourà un nou espai per a firmes de luxe per tal augmentar-ne els ingressos

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]T[/dropcap]res anys després de la inauguració de la T1 de l’Aeroport de Barcelona, Aena invertirà fins el 2015 6,3 milions d’euros per millorar i ampliar l’actual zona comercial de la terminal, augmentar-ne les vendes i per tant, els ingressos.

Les obres, que s’enllestiran cap a gener del 2014, inclouen duplicar l’espai del Dutty Free fins als prop de 4.000 metres quadrats i crear un nou espai de 800 metres quadrats per a firmes de luxe, a l’estil d’altres aeroports internacionals europeus.

Aena preveu que l’ampliació comercial de la terminal permeti quasi duplicar en quatre anys el volum de vendes fins als 115 milions d’euros i incrementar en 15,5 milions els ingressos d’Aena en concepte de cànon comercial.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here