Malgrat l’empresa dedicada a la fabricació del cartró es troba a Castellbisbal, dóna feina a moltes persones del Baix Llobregat. La plantilla té programats un total de 19 dies de vaga (un dia de vaga setmanal) fins a finals d’abril

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’empresa, amb uns 250 treballadors i treballadores i una llarga implantació al Baix Llobregat, vol retallar el 15% dels sous del personal. Durant el període de negociació l’empresa es va mostrar totalment inflexible i justifica la pretensió de retallada per la situació econòmica en la qual es troba.

Davant d’aquesta situació i després d’haver intentat la mediació en el Tribunal Laboral de Catalunya, sense que la Direcció hagi volgut negociar res, el comitè d’empresa, en el que té una part de representació CCOO, ha optat per aquesta convocatòria de vaga, que va ser sotmesa a votació i va obtenir el suport del 90% de la plantilla.

La vaga es va iniciar el 4 de gener de 2013, amb una jornada setmanal de parada, i finalitzarà el 23 d’abril.

Els treballadors i treballadores de STORA ENSO Barcelona lluiten també pel manteniment dels llocs de treball i d’unes condicions laborals dignes, segons el propi Comitè d’Empresa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here