Lorenzo Silva: “Lo que las naciones buscan depende mucho de los discursos que se construyan”

Entrevista a Lorenzo Silva, escriptor i guanyador del Premi Planeta 2012, veí de Viladecans

A l’acte de presentació al Baix Llobregat de La marca del meridiano, obra guanyadora del Premi Planeta 2012, vam tenir l’oportunitat de parlar amb l’autor i preguntar-li la seva opinió sobre l’ofici d’escriptor i l’evolució del sector amb la revolució d’internet, l’impacte de la crisi econòmica en el sector cultural, així com sobre les relacions entre Catalunya i Espanya.

Què és per a tu el Baix Llobregat?

Para mí el Baix Llobregat ha sido un descubrimiento y casi una revelación insospechada porque a estas alturas de mi vida, y desde hace 4 años, es mi segunda casa. Yo soy de Madrid, he vivido prácticamente cuatro décadas allí y la verdad es que en sólo 4 años he encontrado aquí una casa en la que me siento casi tan a gusto como en mi casa de Madrid, que también hay que precisarlo se parece bastante al Baix Llobregat. Mi casa de Madrid no es la capital, mi casa de Madrid es la periferia sur de Madrid, así que estoy muy acostumbrado a este tipo de espacios. Y aquí hay una ventaja respecto a mi casa de Madrid: la gran ventaja es el mar.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt