Els municipis de la zona del Delta van fer arribar la mateixa petició al cap de Govern quan es va saber que Eurovegas finalment no s’ubicaria al Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls alcaldes de Cornellà, Gavà, Sant Boi i Viladecans van fer arribar ahir una carta al president de la Generalitat Artur Mas demanant-li un reunió “urgent”, directament amb ell, per tractar els efectes de la crisi al Baix Llobregat.

Els quatre alcaldes socialistes repeteixen així la reclamació que ja van fer arribar al president fa quatre mesos, just després que es confirmés que el projecte Eurovegas s’aixecaria a Madrid i no als terrenys del Parc Agrari del Baix Llobregat, que li havia ofert Catalunya. Els signants de la carta van lamentar que a data d’avui encara no s’hagi celebrat la reunió.

En la carta que han dirigit al president de la Generalitat, els alcaldes asseguren que “la ciutadania vol respostes de les institucions i no bones intencions; els que tenim responsabilitat de govern hem de remar conjuntament per intentar donar la volta a la situació”.

Els alcaldes del Baix Llobregat van manifestar que la situació a la comarca, amb una taxa d’atur del 16,5%, és “insostenible: “ni podem, ni volem mirar cap a un altre costat, el dia a dia se’ns menja”,  i van voler destacar la gran responsabilitat que tenen respecte a la ciutadania, demanant el mateix grau de compromís del govern autonòmic per concretar mesures i plantejar propostes des d’una postura de diàleg i cooperació.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here