La comissió executiva de la Real Federació Espanyola de Natació ha escollit Sant Feliu com a seu per disputar la Copa de la Reina de waterpolo 2013, que enfrontarà els millors equips de l’estat de waterpolo femení

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]ixí, de l’1 al 3 de març passaran pel Complex Municipal de Piscines d’aquesta localitat, algunes de les millors jugadores de waterpolo que el passat mes d’agost van aconseguir la medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres i altres olímpiques internacionals que juguen a clubs espanyols.

A la fase final participaran un centenar de jugadores de vuit equips, entre els quals hi haurà el CN Sabadell, el CN Mataró, el CE Mediterrani, el CN Terrassa i el CN Sant Andreu. El Club Natació Sant Feliu (CNSF) serà l’organitzador de l’esdeveniment en qualitat d’amfitrió d’una de les competicions més importants a nivell nacional i internacional.

La decisió de la Federació Espanyola suposa un nou recolzament per a un club modest que des de fa tres dècades aposta pel waterpolo tant femení com masculí i situa el CNSF com una de les entitats esportives més importants a nivell estatal. Sant Feliu prendrà el relleu del municipi sevillà de Dos Hermanas, la última seu de la Copa de la Reina de waterpolo.

 

Foto titular: Extreta de la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here