El Teatre Plaza de Castelldefels acull demà divendres a la nit un concert en format acústic de l’artista

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls amors impossibles i els inevitables, els madurats, els més lúdics o els inamovibles, són els protagonistes de Mentiras sinceras, cinquè àlbum d’estudi d’Alex Ubago que l’artista vitorià presentarà demà divendres 15 de febrer a les 21 hores al al Teatre Plaza de Castelldefels.

El nou disc està gravat a Milà costat de l’italià Claudio Guidetti, que ha treballat amb artistes com Eros Ramazzotti, Laura Pausini,Umberto Tozzi o Sergio Dalma.

Al nou repertori, que Ubago presentarà en format acústic  en un concert íntim i personal, figura”Puedes ser tú”, cançó composta amb el cantant colombià Jorge Villamizar, amb qui forma el trio Álex, Jorge i Lena (Burke), que el 2010 va publicar un àlbum homònim que va aconseguir un Grammy Llatí.

Les entrades, que tenen un preu de 15€, es poden adquirir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), ubicada a la planta baixa de l’ajuntament o mitjançant internet.

Fa unes setmanes es van posar a la venta entrades VIP, que ja s’han esgotat, en les quals a més de poder gaudir del concert en la primera o segona fila també s’inclou conèixer el cantant i prendre una copa de cava.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here