L’Espai Maragall acollirà aquesta trobada, organitzada pel grup gavanenc Gats vells, amb les actuacions de sis formacions de Gavà, Sant Feliu de Guíxols, Begues, Palafrugell i Montcada i Reixac

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]T[/dropcap]ot i que l’havanera agrada escoltar-la a l’aire lliure, preferiblement a la vora del mar, el grup musical gavanenc Gats Vells ha volgut que aquest gènere també tingui el seu lloc a l’hivern.

És per això que, amb el suport de l’Ajuntament de Gavà i d’una vintena d’empreses col·laboradores, ha organitzat la primera Trobada d’Havaneres d’Hivern Ciutat de Gavà.

“Ens preguntàvem perquè les havaneres només les cantem a l’estiu i no podíem fer-ho a l’hivern… Aleshores vam decidir organitzar aquesta trobada, que ha tingut una molt bona resposta per part dels grups participants”, explica Josep Boada, de Gats Vells, que afegeix que “la nostra voluntat és que això sigui el començament d’una tradició que perduri en el temps durant molts anys”.

En aquesta primera trobada hi participaran, a més del grup amfitrió, cinc formacions més. Una d’elles, també de Gavà, la Coral Sellarès, que compartirà escenari amb el grup La Taverna, de Sant Feliu de Guíxols; Garbes i Rostolls, de Begues; Peix Fregit, de Palafrugell, i l’Espingari, de Montcada i Reixac.

La 1a Trobada d’Habaneres d’Hivern “Ciutat de Gavà” se celebrarà aquest dissabte 23 de febrer a les 20 hores de dissabte a l’Espai Maragall. Cada formació interpretarà tres havaneres i, com a fí de festa, oferiran plegades algunes de les peces més conegudes. El preu de l’entrada és de 5 euros.

Foto: Grup d’havaneres La Taverna (Sant Feliu de Guíxols)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here