Es poden presentar propostes a les tres categories de guardons: a l’activitat, a l’entitat i a la persona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’edició d’enguany dels Premis Sesrovirencs de l’Any comença a escalfar motors amb l’obertura de la convocatòria per presentar propostes de candidatures a les diferents categories de guardons.

Així, la Comissió dels premis ha enviat a totes les entitats del municipi les fitxes per presentar fins a tres propostes per a cadascuna de les categories, així com la relació dels guardonats en les edicions anteriors.

Les candidatures, que s’han de referir a temes destacats del 2012, es poden lliurar al SIAC de l’Ajuntament de Sant Esteve fins el 15 de març de 2013 o per correu electrònic a l’adreça premsaaj@sesrovires.cat.

Els únics requisits a tenir en compte són: en la categoria de persona, que no poden ser membres de la junta de l’entitat que fa la proposta, però sí socis o sòcies de l’entitat; a la categoria d’activitats, han de ser organitzades per altres entitats o col·lectius; i en la categoria d’entitats, no es pot presentar la pròpia entitat o col·lectiu.

Els premis Sesrovirencs de l’Any estan convocats per l’Àrea de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament i volen ser un reconeixement explícit a aquelles persones, activitats o entitats que en siguin mereixedors i que per algun motiu o un altre hagin destacat durant l’any 2012. Entre d’altres qüestions, també volen fer un reconeixement explícit a la innovació i renovació. Els guardons s’entregaran duant l’acte que té lloc el 23 d’abril, Diada de Sant Jordi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here