La presentació serà demà a les 11h al Citilab de Cornellà. També es presentarà la Plataforma de Serveis Integrals del Baix Llobregat SA, una iniciativa sorgida d’un grup d’empreses que han participat en els projectes d’Innobaix

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]I[/dropcap]NNOBAIX ha ajudat a constituir i consolidar 16 projectes empresarials d’alt creixement a l’any 2012, entre ells la Plataforma de Serveis Integrals del Baix Llobregat SA, una plataforma de 8 empreses de serveis catalanes amb possibilitats per expandir-se nacional i internacionalment.

Després de l’èxit de les primeres edicions del projecte, amb la constitució de diverses empreses i la consolidació de 16 nous projectes empresarials d’alt creixement i la participació d’una cinquantena d’empreses en les primeres dos edicions, s’ha considerat oportú donar-hi continuïtat i, per tant, donar pas a la tercera edició del Projecte d’Emprenedoria Corporativa d’Innobaix, que es durà a terme durant aquest any 2013.

El projecte d’emprenedoria corporativa pretén generar una plataforma entre les empreses i entitats associades a INNOBAIX, per fer néixer o desenvolupar empreses d’impacte en el territori en valor, facturació i en ocupació; i a la vegada generar networking entre les empreses participants i establir-hi vincles duradors.

Durant la jornada també es presentarà la Plataforma de Serveis Integrals del Baix Llobregat SA, una iniciativa sorgida d’un grup d’empreses que han participat en els projectes d’Innobaix, que pretenen consolidar i fer créixer la seva activitat agrupant-se per poder ampliar els seus horitzons de mercat. Les empreses integrants de la Plataforma provenen de sectors molt heterogenis, tals com el serveis de neteja, manteniment, lleure educatiu, serveis de prevenció, etc.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here