El termini per presentar propostes finalitza el 31 de març

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a 6a edició de les festes Toc de Corn a Cornellà de Llobregat comença a escalfar motors amb un concurs obert per triar la imatge gràfica del cartell.

Així, fins el 31 de març tothom qui vulgui pot presentar les seves propostes per la imatge promocional. Cada participant podrà presentar un màxim de dues obres, tenint en compte que una obra es composa d’imatge gràfica i cartelleria.

El tema de les obres ha de tenir en compte la festa que tracta d’anunciar i promocionar, així com els seus objectius i principis. Els treballs han de ser originals i inèdits, no havent estat presentats en altres concursos i que no suposin en tot o en part, còpia o plagi d’obres publicades pròpies o d’altres artistes.

Tant la imatge gràfica com el cartell s’han de presentar en format digital a tocdecorn@gmail.com. Tant l’obra gràfica com el cartell s’han d’acompanyar d’un arxiu de text que exposi les línies mestres que han guiat el disseny, així com les consideracions necessàries a tenir en compte per part de la organització tant per valorar l’obra com per la seva impressió.

El guanyador/a obtindrà en concepte de premi un lot de productes Toc de Corn, composat per 2 samarretes de la festa, 2 gots de la festa, un un sopar per a 2 persones (entrepà i beguda), 2 copes (combinat o mojito) i un certificat de guanyador/a emès per l’entitat.

Toc de Corn és una entitat sense ànim de lucre que organitza unes festes populars dins del marc de la festa major de Cornellà amb els els objectius de sonstruir una ciutat inquieta i amb identitat, fer una festa diversa, no de majories, connectar socialment la ciutat i fugir dels centres de consum organitzats i utilitzar els espais del municipi com a espais de trobada, d’intercanvi, de creació i de transformació.

Les bases del concurs es poden descarregar al web de Toc de Corn.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here