El pavelló renova avui les seves activitats per celebrar l’arribada de la primavera, inaugurant noves coreografies de Body Pump i Body Balance

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Parc Esportiu Llobregat (PELL) celebra avui l’arribada de la Primavera, amb noves coreografies de Body Pump i Body Balance en l’horari habitual. Tots les persones sòcies del parc podran accedir a les activitats a qualsevol de les sessions.

El Body Pump consisteix en una combinació d’exercicis amb peses i moviments aeròbics. Aquesta activitat contribueix a millorar la força física i la resistència cardiovascular i té l’objectiu d’ enfortir, tonificar i definir la musculatura de tot el cos. Hi haurà quatre classes; a les 07:15 del matí, a les 15:30 i les 18:00 de la tarda i les 20:00 del vespre al pavelló.

Per la seva banda, el Body Balance, és un programa d’entrenament inspirat en el Yoga, el Tai Chi i Pilates que serveix per a millorar la flexibilitat i la força. Aquest programa també intenta aportar una millor sensació de calma i benestar. Les classes seran a les 14:45 i 17:00 de la tarda i les 20:00 del vespre a les mateixes instal·lacions del PELL.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here