El Parc Esportiu Llobregat celebra avui la seva Festa de la Primavera

El Parc Esportiu Llobregat celebra avui la seva Festa de la Primavera

El pavelló renova avui les seves activitats per celebrar l’arribada de la primavera, inaugurant noves coreografies de Body Pump i Body Balance

El Parc Esportiu Llobregat (PELL) celebra avui l’arribada de la Primavera, amb noves coreografies de Body Pump i Body Balance en l’horari habitual. Tots les persones sòcies del parc podran accedir a les activitats a qualsevol de les sessions.

El Body Pump consisteix en una combinació d’exercicis amb peses i moviments aeròbics. Aquesta activitat contribueix a millorar la força física i la resistència cardiovascular i té l’objectiu d’ enfortir, tonificar i definir la musculatura de tot el cos. Hi haurà quatre classes; a les 07:15 del matí, a les 15:30 i les 18:00 de la tarda i les 20:00 del vespre al pavelló.

Per la seva banda, el Body Balance, és un programa d’entrenament inspirat en el Yoga, el Tai Chi i Pilates que serveix per a millorar la flexibilitat i la força. Aquest programa també intenta aportar una millor sensació de calma i benestar. Les classes seran a les 14:45 i 17:00 de la tarda i les 20:00 del vespre a les mateixes instal·lacions del PELL.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt