La cursa creuarà un total de 6 municipis de la comarca en la seva última etapa

La Volta a Catalunya que va començar el passat dilluns 18 de març passarà per diversos municipis del Baix Llobregat en la seva setena etapa. Aquest tram de la cursa entrarà a la comarca per Castelldefels i passarà per Gavà, Viladecans, Sant Boi, El Prat i L’Hospitalet, en aquest ordre, el proper diumenge 24 de març.

Enguany, la Volta té el perfil més muntanyós dels darrers anys amb 26 ports de muntanya puntuables. La primera etapa de la cursa va començar el passat dilluns 18 de març a Calella i acabarà diumenge a Montjuïc després de creuar el Baix Llobregat. A Castelldefels tindrà lloc un esprint intermedi i, després de creuar els municipis del baix, els participants hauran de donar 8 voltes al circuit de Montjuïch per concloure la cursa.

Aquesta última etapa pot ser decisiva per la 93a edició de la cursa que compta amb 22 equips i 218 corredors amb noms com ‘Purito’ Rodríguez, Bradley Wiggins, Ryder Hesjedal o Alejandro Valverde.

1 COMENTARI

  1. L’Hospitalet no té la sort de ser del Baix Llobregat, és Barcelonès…
    L’etapa de demà passa per 5 municipi de la comarca.
    Salut

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here