Els Ajuntaments de Castelldefels, Gavà i Viladecans demanen l’actuació de la Generalitat a l’autovia de Castelldefels, la C-31, que actualment està deteriorada a causa de la falta d’inversió

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l deteriorament progressiu d’aquesta via ràpida, sumada a la crisi econòmica, ha fet que molts negocis tanquin i es buidin els habitatges de la zona. Els tres alcaldes baixllobregatins directament afectats, reclamen una actuació ràpida per part de la Generalitat per a resoldre aquest problema.

En quant a Castelldefels, el municipi on la C-31 s’integra més en la trama urbana de la ciutat, David Solé (PP), regidor de Governació i Via Pública, proposa el tancament de l’autovia i que s’hi habilitin accessos concrets per a, així, evitar accidents.

Des de Castelldefels alerten de la problemàtica que suposa l’autovia per al veinat. El problema, segons Solé, és que ningú es fa càrrec, per exemple, de la brutícia que queda als marges de la carretera, i que converteix la zona en altament insalubre.

Els tres ajuntaments coincideixen que la Generalitat i el govern central han d’actuar urgentment contra la progressiva degradació dels marges de l’autovia, i també, afrontar la problemàtica que suposa la prostitució a peu de carretera, molt abundant a la C-31.

 

Foto titular: Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here