Una vegada realitzada la presentació pública del programa d’emprenedoria corporativa d’Innobaix 2013, la tercera edició d’aquest projecte, s’ha obert la convocatòria per presentar projectes empresarials innovadors que tinguin voluntat de creixement

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n aquesta convocatòria hi poden participar totes les empreses que tinguin un projecte empresarial amb molt potencial de creixement a nivell de facturació, ocupació i generació de riquesa.

Aquest projecte va dirigit a empreses amb grans projectes, però que no disposen de tots els recursos per executar-los, i que, per exemple, en aquest moments no tenen accés al crèdit i difícilment poden plantejar-se el creixement, la internacionalització o la incorporació de més talent a les seves organitzacions, però són empreses ambicioses i que tenen projectes molt singulars i amb gran projecció.

Des d’ Innobaix acompanyen a les empreses en el proces de definició de model de negoci i en la posterior presentació a mentors, possibles partners o inversors del territori. L’objectiu d’aquest projecte és també apropar grans empreses i Pimes per a desenvolupar un projecte de negoci que neixi d’una empresa i que disposi de la capacitat financera, el coneixement de les grans empreses, i el coneixement i l’agilitat de les Pime que hi participin

El resultat que esperen d’aquest projecte d’Emprenedoria Corporativa 2013, són nous projectes empresarials de dimensió en valor, facturació i ocupació, que ajudin al territori a impulsar un nou model econòmic i social sostenible basat en la innovació, la competitivitat, i la complementerietat de competències, orientada a resultats d’impacte.

De totes les empreses presentades se’n seleccionaran 10 que entraran en tot el procés d’acompanyament. La data limit de la presentació de projectes és el 10 d’abril . Per obtenir la fitxa d’inscripció seguiu aquest enllaç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here