Diverses entitats i moviments ciutadans van criticar la privatització i la “corrupció” en la gestió i distribució de l’aigua, coincidint amb la recent celebració del Dia Mundial de l’Aigua

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n el marc del Dia Mundial de l’Aigua, entitats ecologistes van assegurar que més de 72.000 famílies de l’àrea metropolitana de Barcelona van veure com se’ls obria un expedient d’inici del procés de tall de subministrament d’aigua, al 2012.

Suposa més de dues vegades i mitja el nombre de famílies a les que es va iniciar aquest procés el 2011, quan van ser-ne 27.359.

Això, segons la plataforma Aigua és Vida, és degut a la creixent privatització en la gestió i privatització de l’aigua, com en el recent cas de la privatització de l’empresa Aigües Ter-Llobregat, actualment en mans d’Acciona.

A més, els ecologistes critiquen que mentre Agbar i l’ACA augmenten el preu de l’aigua, la Fundació Agbar ofereix convenis per pagar el subministrament a les famílies més necessitades.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here