El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés organitza una nova edició del Mercat del Trasto a la pista jardí coincidint amb la Fira de Primavera

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’èxit assolit l’any passat ha portat a El Progrés ha tornar a organitzar, per segon any consecutiu, el Mercat del Trasto, una mostra adreçada a particulars i entitats per desprendre’s d’objectes que no fan servir però que encara es troben en bon estat.

Es tracta d’una bona manera de reutilitzar els productes i donar-los una segona vida, contribuint a minimitzar la generació de residus.

El Mercat del Trasto se celebrarà a la pista jardí d’El Progrés el diumenge 28 d’abril, de 10.00 a 14.00h. Les persones que s’hi acostin hi trobaran roba, objectes de decoració, vaixelles, mobles, joies, electrodomèstics, aparells informàtics, productes de bellesa, etc.

Les persones que hi vulguin participar poden inscriure’s a les oficines de l’entitat (c/Mur, 64), de dilluns a dijous de 15.00 a 20.00h. La quota d’inscripció és de 5 euros i dóna dret a disposar d’una taula per poder exhibir els productes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here