Els túnels i estacions del metro de la ciutat baixllobregatina del Prat, van servir d’escenari a diverses escenes del film

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa setmana arriba als cinemes la pel·lícula espanyola “Los últimos días”, filmada en part als túnels i estacions de la línia L9 del metro al seu pas pel Prat.

La ciutat baixllobregatina va acollir la filmació entre els dies 14 i 22 de maig de 2012. Del 14 al 17, els vestidors i la pista de bàsquet Xavier Marcilla del CEM Fondo d’en Peixo van acollir el càtering dels extres (unes 300 persones) i de l’equip artístic i tècnic de rodatge (més de 80 persones), servit per una empresa pratenca.

Del 18 al 22 de maig, la sala de conferències del CEM Estruch es va utilitzar com a zona de vestuari i maquillatge, mentre que el càtering es va fer a dos restaurants del Prat. Altres empreses pratenques van ser contractades per diverses tasques relacionades amb el rodatge, una activitat amb un impacte positiu sobre l’economia local.

L’oficina municipal Prat Film Office va coordinar la feina dels diferents departaments de l’Ajuntament que d’alguna manera van participar en el rodatge.

Mireu fotografies del rodatge.

 

Foto titular: Extreta de les imatges del rodatge propietat de l’Ajuntament del Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here