L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha obert el termini per participar en aquest concurs literari que disposa de dues modalitats

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]F[/dropcap]ins el 12 d’abril es poden presentar obres al Concurs Literari Narcís Lunes i Boloix de Sant Vicenç dels Horts. Les obres s’han de presentar a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la localitat i l’acte de lliurament dels premis se celebrarà el diumenge 12 de maig a Can Comamala.

En el concurs s’han establert dues modalitats: una infantil i juvenil, i una d’adults. En el cas de la infantil i juvenil, adreçada a l’alumnat de Sant Vicenç dels Horts, seran els centres educatius els encarregats de seleccionar sis obres per grup de classe i de presentar-les a la Regidoria de Cultura. En el cas de l’alumnat que viu a Sant Vicenç i que va a una escola que es troba en un altre municipi, podran lliurar les obres directament al punt de recollida.

Pel que fa a la modalitat d’adults, les obres s’han de presentar directament a la Regidoria.

Pel que fa als premis, en el cas dels adults, hi ha premis econòmics de fins a 400 euros, mentre que les categories infantils i juvenils s’enduran vals de compra de fins a 125 euros per a la compra de llibres o CD’s.

Al web de l’Ajuntament es poden descarregar les bases complertes de participació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here