Obert el termini per participar al Concurs Literari Narcís Lunes i Boloix

Obert el termini per participar al Concurs Literari Narcís Lunes i Boloix

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha obert el termini per participar en aquest concurs literari que disposa de dues modalitats

Fins el 12 d’abril es poden presentar obres al Concurs Literari Narcís Lunes i Boloix de Sant Vicenç dels Horts. Les obres s’han de presentar a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la localitat i l’acte de lliurament dels premis se celebrarà el diumenge 12 de maig a Can Comamala.

En el concurs s’han establert dues modalitats: una infantil i juvenil, i una d’adults. En el cas de la infantil i juvenil, adreçada a l’alumnat de Sant Vicenç dels Horts, seran els centres educatius els encarregats de seleccionar sis obres per grup de classe i de presentar-les a la Regidoria de Cultura. En el cas de l’alumnat que viu a Sant Vicenç i que va a una escola que es troba en un altre municipi, podran lliurar les obres directament al punt de recollida.

Pel que fa a la modalitat d’adults, les obres s’han de presentar directament a la Regidoria.

Pel que fa als premis, en el cas dels adults, hi ha premis econòmics de fins a 400 euros, mentre que les categories infantils i juvenils s’enduran vals de compra de fins a 125 euros per a la compra de llibres o CD’s.

Al web de l’Ajuntament es poden descarregar les bases complertes de participació.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt