Sant Esteve Sesrovires celebra avui els Tres Tombs

Sant Esteve Sesrovires celebra avui els Tres Tombs

Les persones visitants hi trobaran, a més de la classisca benedicció d’animals, un mercat medieval i una botifarrada popular

La tradicional festa dels Tres Tombs arriba avui a Sant Esteve Sesrovires. Els Tres Tombs comptaran amb la participació del carros, genets i cavalls de la rodalia, així com també d’altres poblacions del Baix Llobregat, com Esplugues i Collbató.

Un dels atractius de la jornada seran les parades medievals que s’hi instal·laran. També hi haurà una botifarrada popular, que començarà a les 10.00 hores a la plaça Maria Rosa Comajuncosa. Els tiquets es podran comprar en aquest mateix lloc.

A les 12.15 hores, carros i cavalls començaran a concentrar-se en el carrer Major de Sant Esteve Sesrovires i en les proximitats de la plaça del Doctor Tarrés. Cap a les 12.30 hores, després de la benedicció, s’iniciarà la primera de les tres voltes pels carrers del centre del municipi.

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt