Les persones visitants hi trobaran, a més de la classisca benedicció d’animals, un mercat medieval i una botifarrada popular

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a tradicional festa dels Tres Tombs arriba avui a Sant Esteve Sesrovires. Els Tres Tombs comptaran amb la participació del carros, genets i cavalls de la rodalia, així com també d’altres poblacions del Baix Llobregat, com Esplugues i Collbató.

Un dels atractius de la jornada seran les parades medievals que s’hi instal·laran. També hi haurà una botifarrada popular, que començarà a les 10.00 hores a la plaça Maria Rosa Comajuncosa. Els tiquets es podran comprar en aquest mateix lloc.

A les 12.15 hores, carros i cavalls començaran a concentrar-se en el carrer Major de Sant Esteve Sesrovires i en les proximitats de la plaça del Doctor Tarrés. Cap a les 12.30 hores, després de la benedicció, s’iniciarà la primera de les tres voltes pels carrers del centre del municipi.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here