Olesa, junt amb 10 altres poblacions catalanes, acollirà durant cinc dies la XIV Biennal de Teatre ONCE ,que es celebra del 16 al 20 d’abril. L’activitat a la localitat baixllobregatina, se centrarà el 17 d’abril amb la representació de l’obra  “La Soga”, de Patrick Hamilton

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] la Biennal participen una desena de grups de teatre recolzats per l’ONCE, integrats per 125 actors i actrius, més de la meitat dels quals tenen discapacitat visual, i que provenen d’arreu d’Espanya. Acompanya als grups com a director artístic, l’actor i director teatral Esteve Ferrer.

La Biennal oferirà una programació molt àmplia, amb representacions que abasten des de la comèdia nacional espanyola, fins contemporanis i adaptacions de grans clàssics; una excel·lent manifestació artística col·lectiva, de grups que integren persones cegues o amb discapacitat visual greu.

L’objectiu de la Biennal, és que el públic vegi una història interpretada per persones, independentment de la seva discapacitat.

A Olesa la Biennal arribarà  el proper 17 d’abril. El grup La Balandra de Cartagena representarà l’obra “La Soga”, de Patrick Hamilton, al Casal d’Olesa a les 12 del migdia.

La resta d’actuacions tindran lloc en 11 escenaris diferents com Cerdanyola, Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Granollers, Castellar del Vallès, Mollet del Vallès, Manresa, Rubí, Barberà del Vallès, i Terrassa; on es realitzaran les representacions d’inauguració i cloenda (Teatre Principal, plaça Maragall, 2, els dies 16 i 20 d’abril respectivament, a les 20.00 h).

La Biennal compta amb la col·laboració de l’Obra Social “La Caixa” i l’entrada és gratuïta a totes les funcions, fins a completar aforament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here