Divendres es va es posar en marxa una nova edició d’aquesta secció competitiva del festival Altaveu de Sant Boi, que s’adreça a noves bandes i grups emergents del panorama musical català. La recepció de propostes es tancarà el 12 de maig

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]ltaveu, el Festival de la Música i Cançó de Sant Boi de Llobregat, és un festival de línia oberta i plural. El pes específic dels noms propis – les individualitats -, el valor dels autors de casa i una promíscua debilitat per la barreja de llengües, cultures, estètiques i sonoritats és la definició més característica d’aquest festival, un dels més locals i més universals alhora.

Divendres es van obrir les inscripcions a la part competitiva d’aquest festival, l’Altaveu Frontera, en el que un jurat format per professionals de la música, la crítica i el periodisme musical, escollirà els 4 millors treballs que s’hagin presentat. Les propostes seleccionades podran participar aquest setembre al festival, que enguany celebrarà l’edició número 25.

A més, un dels grups optarà a formar part del circuit estatal “Artistes en Ruta”.

L’Altaveu Frontera se celebra des de 1993, i més de 150 bandes i artistes emergents hi han actuat. Al llarg de la seva trajectòria s’hi han presentat més de 2.000 formacions musicals i han tingut l’oportunitat d’actuar en un entorn professional més de 150 grups i artistes catalans. Entre ells hi ha Sidonie, Cheb Balowski, Love of Lesbian, Fromheadtotoe, Alejandro Martínez, Manos de Topo, Black Baudelaire, Plouen Catximbes o D’Callaos.

Bases del concurs

Formulari de participació

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here