Sant Andreu de la Barca va acollir ahir una reunió sobre el futur del Circuit de teatres municipals

Sant Andreu de la Barca va acollir ahir una reunió sobre el futur del Circuit de teatres municipals

La diputada de Cultura, Mireia Hernàndez, va anunciar un canvi de model de contractació de gestió del Circuit de teatres municipals

Hernàndez va proposar ahir a Sant Andreu de la Barca, durant la trobada de la Comissió Escena, un canvi de model de contractació del Circuit de la Xarxa d’Espais Escènics Municipals ja que, segons Hernàndez, “l’actual no respon a les necessitats dels municipis”.

A més, a la reunió de la Comissió Escena, impulsada per l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació i formada pels principals programadors dels equipaments escènics i musicals de la demarcació de Barcelona adherits al Circuit, es van valorar les propostes artístiques que han de recórrer els espais escènics municipals el proper semestre.

El Circuit de la Xarxa d’espais escènics municipals és un programa que dóna suport a la difusió del teatre, la música i la dansa professionals a l’àmbit local. El programa és gestionat per l’Oficina de Difusió Artística (ODA) que posa a l’abast dels municipis adherits una sèrie de serveis destinats a millorar la gestió, la qualitat i els recursos dels equipaments escènics locals.

 

Foto titular: Cultura / Diputació de Barcelona

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt