En el marc de la Fira d’Espàrrecs de Gavà, que se celebrarà els propers dies 27 i 28 d’abril, els restauradors locals participen de la “La Quinzena de l’Espàrrec”, oferint plats on l’espàrrec és l’ingredient principal. Aquesta promoció s’allargarà fins al 5 de maig

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Quinzena de l’Espàrrec, ubicada als establiments dels mateixos restauradors, constitueix una veritable Mostra de Cuina i arriba enguany a la 19a edició.

Un total de 36 restaurants de la ciutat oferiran a la seva clientela, del 20 d’abril al 5 de maig, una tapa, un menú o un plat especial que té l’espàrrec com a ingredient.

El preu de la proposta culinària és fix durant tota la promoció. La proposta compta amb el suport de l’Agrupació de Restauradors de Gavà i de la Diputació de Barcelona i està patrocinada per Tectram Enginyers.

Els restaurants participants són: Los Soprano, O!Pulpo, Solcafè, Major Trentasis, Quesada, Sunset, Margu, Sentits, Tropical, Masia Solior, Siltonet, Vittorio, Ambar Restaurant, Can Feral, El Jardí del Mar, Barbacoa Europa, Cassandra, El Molí, Beach Paradise, Colosseum, El Pirata, Bon menjar, Dinapoli, Ermita de Brugués, Kama del Mar, La Oficina, Lancaster Beach Restaurant, Kauai, La Pava, Latitud 33, L’Estadi, La Pineda, Les Marines, La Bodegueta del Mar, La Terraza i les Massotes.

1 COMENTARI

  1. […] La Fira dóna a conèixer també  l’oferta gastronòmica de la ciutat, per mitjà de la promoció “La Quinzena de l’Espàrrec”. Fins el 5 de maig, els restaurants de la ciutat adherits a la promoció gastronòmica ofereixen un menú, plat o tapa especial que incorpora espàrrecs. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Agrupació de Restauradors de Gavà i la Diputació i està patrocinada per Tectram Enginyers (més informació) […]

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here