La cursa és una activitat esportiva no-competitiva i oberta a la participació de tota la ciutadania, que se celebrarà demà. Amb un traçat d’un tres quilòmetres de distància, està ideada per a que hi pugui participar tohom

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a sortida d’aquesta cursa, que enguany arriba a la seva 27a edició, serà a les 11.00 hores a la plaça Xic Mateu. Les inscripcions s’han de fer al Complex Esportiu Municipal. No obstant  això, també es podran realitzar les inscripcions el mateix dia de la cursa, a la plaça Xic Mateu, una hora abans del tret de sortida. La inscripció és completament gratuïta.

La Cursa de Sant Jordi està organitzada per l’Àrea d’Esports i compta amb la col•laboració de la Penya Blaugrana de Sant Esteve. Un cop més, la cursa es planteja com una activitat esportiva popular, no-competitiva i oberta a tothom. El seu traçat és d’uns tres quilòmetres de distància i està pensat perquè el pugin fer persones de totes les edats i sense necessitat ser un corredor experimentat.

De fet, cada any en la Cursa de Sant Jordi participen molts nens i nenes. Fins i tot es poden veure pares portant nadons en cotxets i gent gran corrent o caminant al costat dels seus néts.

Una altra de les característiques de la cursa, és el seu caràcter no-competitiu. L’objectiu és que tothom puguin córrer en un ambient festiu, familiar i distès. No hi ha premis per als primers classificats, ni s’estableixen categories.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here