Amb l’objectiu de promoure la reutilització de llibres i el reciclatge creatiu, l’Àrea de Medi Ambient del consitori sesrovirenc, organitza avui la primera edició del Mercatroc de llibres i roSES. S’instal•laran una quarentena de parades amb productes relacionats amb Sant Jordi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]s tracta d’una edició temàtica d’aquest mercat de segona mà molt arrelat al municipi, en la qual els productes que s’ofereixen estaran relacionats amb els llibres, la lectura, Sant Jordi i la rosa. El Mercatroc estarà instal•lat al carrer Sant Joan, des de les 10 del matí i fins a les 2 de la tarda.

Les inscripcions per participar en aquest Mercatroc es van tancar el passat dia 17 d’abril. En total s’han inscrit una quarentena de parades que ofertaran productes relacionats amb Sant Jordi. Es podran trobar parades de revistes, còmics, llibres antics, moderns, per a tots els gustos i edats. També roses originals, fetes a mà, de tot tipus: de feltre, de fusta, de roba, de paper, de llana, i fins i tot roses que es mengen: de galeta o de caramel, i bijuteria artesanal amb motius de Sant Jordi, punts de llibres i altres artesanies.

En aquesta primera edició del Mercatroc de llibres i roSES s’atorgarà un premi en metàl•lic a la millor rosa i també a la millor parada. Els guanyadors es donaran a conèixer a les 11.30h. a l’estand de l’Ajuntament situat davant del Casino.

L’Ajuntament instal•larà un punt d’intercanvi de llibres, on els visitants podran portar fins a un màxim de 5 volums, que podran bescanviar pel mateix número de llibres d’aquesta parada. D’altra banda, el proper 19 de maig se celebrarà a Sant Esteve l’edició de primavera del tradicional Mercat de segona mà. El període d’inscripcions s’obre el 23 d’abril.  Per a més informació a http://mercatroc.sesrovires.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here