Social Talent Work Center obre les seves portes com un espai empresarial de serveis i recursos compartits, que professionalitzarà la generació de sinèrgies entre els professionals que s’estableixin al local, habilitat al centre de Molins de Rei

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]artint de la idea dels espais de coworking que han aparegut durant els últims anys, Social Talent Work Center dóna un pas més enllà i es presenta com un espai d’innovació social.

Així, els professionals ubicats en aquest espai, a més de la seva feina, establiran sinèrgies i cooperaran entre ells.

L’objectiu és generar projectes empresarials i socials econòmicament sostenibles amb impacte a l’entorn més immediat.

Es tracta d’un innovador model de treball en un centre de coworking que serà el primer cop que es posa en pràctica a Catalunya.

“Volem crear un equip de professionals apassionats per la seva feina que treballin en projectes propis i alhora participin en altres a traves de la col•lectivització del talent, coneixements i experiència de tots els professionals del centre”, explica Juan Carlos Clemente, un dels impulsors de Social Talent Work Center.

Els responsables del centre de treball gestionaran de forma activa i professional les sinergies i complementarietats dels usuaris. Els professionals que s’estableixin a Social Talent Work Center podran dedicar-se a la seva feina i, a més, anar-se enriquint de coneixements i experiència de la resta de professionals.

La realització de projectes empresarials i socials en comú serà una nova font d’ingressos i, al mateix temps, de satisfacció.

L’espai compta amb una zona de treball de 110 m2, espai de conferències de 55 m2, sala de reunions i una zona d’oci i relaxació de 42 m2 a disposició de tots els professionals freelance i de microempreses que decideixin traslladar el seu lloc de treball a Social Talent Work Center.

En total, 280 metres quadrats d’una antiga oficina bancària reconvertits en un espai de treball innovador i de referència. A més, també disposarà de cuina office, serveis de recepció, domiciliació social i assessoria laboral, jurídica, fiscal i comptable. S

ocial Talent Work Center s’ubica a l’avinguda València de Molins de Rei i ja acull els primers coworkers que s’han establert a l’espai.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here