El Festival se celebrarà el proper 11 de maig a Sant Feliu de Llobregat en el marc de les Festes de Primavera. Completen el cartell el cantautor santfeliuenc Nil Moliner i el grup Som Caliu. L’Agrupament Escolta santfeliuenc Nostra Dona de la Salut, organitza des de fa nou anys aquest festival de música

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l proper 11 de maig Sant Feliu de Llobregat acull el IX Festival ButiFarraSound, organitzat per l’Agrupament Escolta Nostra Dona de la Salut. Hi actuaran els grups Pirat’s Sound Sistema, Miquel del Roig, The Cabrians, Nil Moliner i Som Caliu.

El ButiFarraSound és un festival gratuït que ofereix més de sis hores de música ininterrompuda a l’aire lliure. Durant el festival es poden comprar botifarres, fet que dóna nom al concert. Com a novetat, en aquesta edició el festival obrirà les portes de 12h a 15h, per prendre una tapa mentre els grups fan les proves de so.

Els grups d’aquesta edició

Pirat’s Sound Sistema torna a visitar la capital del Baix Llobregat, per presentar el seu darrer treball “Em bull la sang”, amb nous membres a la banda.

El veterà Miquel del Roig passarà també per aquest festival. Com sempre, acompanyat de la seva guitarra, farà riure amb les seves lletres plenes d’ironia i de denúncia, alhora.

Els amants de l’ska gaudiran amb el grup de Mataró, The Cabrians, un grup amb més de deu anys a l’esquena. La rumba no hi faltarà i serà present a l’escenari de la Plaça Lluís Companys de la mà del grup Som Caliu.

El component local, sempre present al festival, arriba amb la veu del cantautor santfeliuenc, Nil Moliner.

El festival començarà a les 20:30h, moment en què el correfoc arribarà a la Plaça Lluís Companys. També hi haurà el tradicional sorteig de la panera, els números de la qual serveixen per contribuir al finançament d’aquest festival.

El ButiFarraSound  

Va néixer l’any 2005 en motiu dels actes de celebració del 40è aniversari de l’Agrupament Escolta Nostra Dona de la Salut.

Va ser un acte amb molt d’èxit i va constatar que falten activitats d’aquesta mena a la ciutat. Per aquest motiu, es va decidir organitzar cada any, gràcies a las tasca voluntària dels membres de l’Agrupament, tant l’equip actual de responsables educatius com els que ja no ho són, així com els pares, mares, i els infants i joves, que s’impliquen en l’organització.

Al llarg d’aquests anys han passat per l’escenari del ButiFarraSound grups com Dr. Calypso, Rauxa, La Carrau, La Gossa Sorda, Mazoni, Quart Primera o Cesk Freixas, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here