La tradicional Festa de la Bicicleta d’aquest pròxim dimecres servirà també per presentar a la ciutadania les característiques de l’etapa de la Vuelta a España que el 6 de setembre tindrà Castelldefels com a meta

Demà dimecres 1 de maig, Castelldefels celebrarà la seva tradicional Festa de la Bicicleta, que enguany serà una mica especial.

L’activitat començarà a les 10:30h desde la plaça de l’Església i acabarà, com és tradicional, al parc de La Muntanyeta, on es farà també la tradicional botifarrada.

Però enguany, la Festa de la Bicicleta finalitzarà amb una festa que servirà per explicar a la ciutadania les característiques de l’etapa de la Vuelta a España que arribarà el 6 de setembre a Castelldefels.

En aquesta presentació de l’etapa de la Vuelta hi seran presents l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; el director general de la Vuelta a España, Javier Guillén, i el regidor d’Esports, Francesc Xavier Amate .

Aquesta festa inclourà inflables, exhibicions d’acrobàcies amb bicicleta, i música i ball en directe (hi haurà una exhibició de gimnàsia rítmica que faran una coreografia acompanyats de l’himne de ‘Castelldefels, Ciutat Europea de l’Esport’).

 

Foto titular: Extreta de la pàgina web de l’Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here