Vallirana aposta per la creació de cooperatives al municipi

Vallirana aposta per la creació de cooperatives al municipi

Es presenta el Projecte “Cooperatives a Vallirana”, amb el que la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Vallirana vol donar les eines necessàries per a la creació de cooperativesa la localitat

Dijous 2 de maig, a les 11 h a la sala de Plens de l’Ajuntament, es farà l’acte de presentació d’aquest projecte amb la presència de l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez; i del regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Jordi Milà.

Es tracta d’un projecte de promoció d’activitats econòmiques en clau d’autoocupació associada i de gestió democràtica fomentant la creació de cooperatives de treball.

En una primera fase es faran dues sessions informatives de sensibilització. Posteriorment es durà a terme la formació integral que donarà pas a un procés d’avaluació dels projectes de creació de cooperatives. El punt final serà la creació de les cooperatives amb el compromís de contractació per part de l’Ajuntament de Vallirana el 2014.

El consistori de Vallirana vol implicar en aquesta iniciativa tant entitats privades com de públiques.

En aquesta línia ja s’han iniciat contactes amb la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Cal destacar també que ja s’ha obtingut el suport de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

En l’elaboració i execució d’aquest projecte, l’Ajuntament compta amb la col·laboració de la cooperativa local EINES SCCL.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt