Abrera acull avui més de 500 petits caramellaires del Baix Llobregat

Abrera acull  la 43a Trobada de Petits Caramellaires del Baix Llobregat, que aplegarà uns 500 cantaires procedents de set municipis de la comarca

A les 11.00h sortirà de la plaça Pau Casals, un cercavila que comptarà amb la participació dels Gegants i els Grallers d’Abrera i el grup d’animació “Els cosins”, i es faran diverses cantades a les places del Doctor Trueta, plaça de l’Església, Rafael Casanova, al parc Walt Disney i a la plaça Pau Casals.

A partir de les 13.00h, la plaça de Pau Casals acollirà l’acte central de la trobada, que comptarà amb els parlaments de les autoritats i el lliurament d’obsequis als cantaires participants.

També es sortejarà una panera elaborada amb productes donats per empreses i botigues d’Abrera, i es durà a terme la gran cantada final, creada per a l’ocasió per l’abrerenc Jordi Sucarrats, que porta per títol “Quina gran colla!”.

Finalment es celebrarà un dinar de germanor a la mateixa plaça.

En cas de pluja, les cantades es traslladaran a la Sala Municipal i el dinar de germanor tindrà lloc al gimnàs del col•legi Francesc Platón Sartí.

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt