Abrera acull  la 43a Trobada de Petits Caramellaires del Baix Llobregat, que aplegarà uns 500 cantaires procedents de set municipis de la comarca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] les 11.00h sortirà de la plaça Pau Casals, un cercavila que comptarà amb la participació dels Gegants i els Grallers d’Abrera i el grup d’animació “Els cosins”, i es faran diverses cantades a les places del Doctor Trueta, plaça de l’Església, Rafael Casanova, al parc Walt Disney i a la plaça Pau Casals.

A partir de les 13.00h, la plaça de Pau Casals acollirà l’acte central de la trobada, que comptarà amb els parlaments de les autoritats i el lliurament d’obsequis als cantaires participants.

També es sortejarà una panera elaborada amb productes donats per empreses i botigues d’Abrera, i es durà a terme la gran cantada final, creada per a l’ocasió per l’abrerenc Jordi Sucarrats, que porta per títol “Quina gran colla!”.

Finalment es celebrarà un dinar de germanor a la mateixa plaça.

En cas de pluja, les cantades es traslladaran a la Sala Municipal i el dinar de germanor tindrà lloc al gimnàs del col•legi Francesc Platón Sartí.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here