La cantant folk-pop, Marta Rius, i el conegut vocalista santfeliuenc, Ramón Mirabet, actuaran en el marc dels concerts que organitza Popaprop, durant aquest mes de maig a la comarca

El proper 5 de maig, a les 19 hores, al restaurant Traska Truska de Molins de Rei, tothom podrà gaudir del concert de Marta Rius.

La Marta Rius (Sol i serena) presenta el seu debut en solitari, No em deixis caure, amb una proposta d’autora amb presa de terra. La seva veu té una combinació de fortalesa i tendresa que resulta captivadora i l’embolcalla amb els sons de l’acordió i una capsa de música de construcció artesanal, donant el seu propi color a unes cançons directes i properes amb pinzellades de mística rural.

L’acompanyen en Guillem Ballaz i la Queralt Camps, completant així la formació de trio amb la que mostra el treball del seu disc No em deixis caure.

Tothom que vulgui podrà escoltar a la Marta en la seva nova carrera en solitari com a cantant de folk-pop, com ja se’n feien ressò a la prestigiosa revista musical Enderrock. Músiques i lletres d’aire rural per un escenari proper com el de la Traska Truska.

Comprar entrades

 I el 10 de maig, a les 21:30 hores, al Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat -en el marc de les Festes de Primavera de la capital baixllobregatina-; podrem gaudir del concert de Ramón Mirabet, al que acompanyaran artistes convidats com Riu o The Penguins Ska Band.

No per conegut deixa de ser una estrena molt esperada. El santfeliuenc Ramon Mirabet, després del seu recorregut per Europa i del seu èxit a França, torna a Catalunya per presentar-nos el seu primer i esperat disc. Un treball gravat amb el músic i productor Marc Parrot que veurà la llum el 7 de maig, previ a aquest concert, amb una multinacional com Warner Music.

El disc s’ha finançat gràcies als diners que en Ramon ha recollit interpretant les seves cançons pels carrers de diferents ciutats d’Europa, acostant la seva música al públic d’arreu.

Acompanyat d’una sòlida banda i també d’amics i convidats especials, Ramon Mirabet ens presentarà aquests nous temes recollits sota el títol HappyDays. Un repertori de cançons que intenten recollir vivències i etapes de la vida, tant bones i dolentes, a la vegada que les lletres ens parlen de tot allò que ens fa feliços i d’aquells a qui estimem.

Tota una història explicada a l’escenari, amb la potent veu del Ramon, que ens parlarà de vivències, valor, pors, amors, gent…

Comprar entrades

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here