Divendres es va constituïr aquest comitè, una aposta clara de CCOO de la comarca, per treballar per la consecució de la igualtat efectiva entre dones i homes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a semana passada es va  crear el Comitè de Dones de CCOO del Baix Llobregat, com a espai estable de participació de les dones del sindicat que formen part dels òrgans de direcció per reflexionar, compartir experiències, avaluar i fer propostes sobre les polítiques i actuacions del sindicat en relació amb la perspectiva de gènere.

D’aquesta manera, es dóna compliment a un important acord adoptat en el recent procés congressual i que demostra la clara aposta de CCOO per la igualtat efectiva d’homes i dones.

Aquest Comitè donarà cabuda al voltant de quaranta companyes de tots els sectors d’activitat i àmbits del sindicat, i el resultat de les seves deliberacions i propostes serà un element principal en les línies d’actuació del sindicat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here