[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]n cop finalitzada la 60ª edició de la Fira d’Espàrrecs de Gavà, és moment de fer balanç.

Tot i la pluja el certamen ha tingut una bona afluència de visitants. És per això que ens hem de sentir orgullosos de la nostra Fira i del fet de poder mantenir viva aquesta tradició.

La Mostra Agrícola ha estat la que més curiositat ha despertat donat l’interès que suscita les composicions artístiques elaborades per les famílies pageses de Gavà. Un altre dels atractius és la Quinzena de l’Espàrrec que realitzen els restauradors en el seu propi establiment i on ofereix una tapa, plat o menú i que es perllongarà fins el proper 5 de maig.

La plaça de Jaume Balmes i els seus carrers adjacents s’han consolidat com a l’eix central del certamen. Un espai més reduït que s’adapta a l’actual situació econòmica, mantenint el mateix pressupost de l’any passat.

Vull agrair l’esforç de totes les persones que han contribuït a fer possible un any més la Fira d’Espàrrecs de Gavà i a tots i totes les visitants que han desafiat la pluja i el fred i s’han acostat a gaudir de la Fira.

Les inclemències meteorològiques han limitat el desenvolupament normal del certamen ja que ha obligat a suspendre algunes de les activitats previstes per les entitats que estaven programades. Així mateix ha estat un inconvenient pels comerciants i restauradors, és per això, que pel vols de Festa Major de Sant Pere organitzarem una activitat per afavorir a aquests dos sectors.

 

Joaquim Balsera, Alcalde de Gavà i President del Consell Comarcal del Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here