L’Ajuntament s’ha adherit a la plataforma telemàtica “Xaloc” de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació de la Diputació de Barcelona. Amb aquesta incorporació, ja són més de 150 els municipis de la demarcació de Barcelona que disposen d’una borsa laboral en xarxa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons dades de la Diputació de Barcelona, el 83% de les entitats que formen part de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (SLO) usen “Xaloc” en la gestió diària dels seus serveis i, a més, disposen d’una pàgina web de difusió de les ofertes on les persones poden presentar les seves candidatures.

L’any 2012, aquesta plataforma va donar suport a més de 28.000 persones que buscaven feina i va atendre més del 50% de la població aturada de la demarcació. En total, 118.000 persones es van beneficiar de les actuacions que es realitzen des dels SLO per tal d’orientar-les adequadament envers el mercat de treball.

Pel que fa a les empreses, prop de 10.000 s’han beneficiat d’algun tipus de servei que presten els SLO (assessorament, tramesa d’informació, monogràfics…), i s’han cobert, aproximadament, 5.000 llocs de treball a partir de la gestió directa d’ofertes que aquests serveis han realitzat per a les empreses usuàries. La mitjana de la taxa de cobertura ha estat del 55%.

D’aquesta manera, els Serveis Locals d’Ocupació s’han consolidat com a referents per als ciutadans dels seus municipis en polítiques d’ocupació i donen cobertura a més de 276 municipis de la demarcació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here