Sota el lema “Es tracta d’Europa, es tracta de tu, participa en el debat” l’Ajuntament de Castelldefels ha organitzat diferents activitats en què es convida a participar a la ciutadania durant aquest diez, en l’Any Europeu dels ciutadans 2013

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a primera d’aquestes iniciatives ha estat una exposició explicativa de les funcions de la UE, que es va inaugurar el passat 3 de maig i es podrà veure al vestíbul de l’Ajuntament fins el proper 17 de maig. El programa d’activitats es completarà amb la projecció de la pel·lícula VOSE (francès) ‘Nada que declarar’, al Cinema Metropol a les 21 hores, amb entrada gratuïta, demà dimecres 8 de maig.

El programa també inclou el Concert pel Dia d’Europa a càrrec del Quartet Assai i la lectura del manifest del Dia d’Europa el dijous 9 de maig a partir de les 19 hores a l’Espai Ramon Fernàndez Jurado de la Biblioteca Central. El divendres 10 de maig, a partir de les 18.15 hores, tindrà lloc la xerrada ‘Ciutadania europea a debat, es tracta de nosaltres’, a càrrec de Joaquim Millan, dins el Café Tertúlia de l’Associació de Gent Gran Casal Rafael Casanova, al centre municipal Frederic Mompou.

Per tancar les activitats de la Setmana Europea 2013 a Castelldefels també s’organitzarà, el dillunsl 13 de maig a les 18 hores, la xerrada ‘Pràctiques a l’estranger, una porta s’obre al món laboral”, al Casal de Joves (centre municipal Frederic Mompou). Les activitats estan organitzades en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, i el Consell Català del Moviment Europeu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here