El Baix Llobregat i L’Hospitalet han contractat 16.000 persones des del començament del 2013 i l’atur es suavitza en aquesta zona segons dades del Fòrum Empresarial del Llobregat. La comarca comença a veure brots verds en la seva economia gràcies a les exportacions a Japó i Estats Units

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]es del inici de la crisi, el nombre d’empreses al Baix Llobregat i a L’Hospitalet s’ha reduït un 17 per cent. Els sectors industrial i la construcció han estat els més perjudicats.

De fet, les empreses constructores s’han reduït un 49 per cent, gairebé la meitat d’aquests negocis previs a l’actual situació econòmica.

Són dades del Fòrum Empresarial del Llobregat que també evidencien un augment del 4’9 per cent d’atur durant la primera part del 2013 i en comparació amb el primer trimestre de l’any passat.

Però, malgrat aquestes dades, el Fòrum Empresarial del Llobregat assegura que la nostra zona comença a sortir de la crisi gràcies a les exportacions.

I és que, tot i que l’atur ha augmentat, també s’han contractat  16.000 persones. Això suavitza la davallada d’afiliats a la Seguretat Social.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here