Aquest cap de setmana, els dies 18 i 19 de maig, Corbera de Llobregat acull la 5a edició de la FiraInnova. Aquesta Fira comercial i empresarial se centra en la innovació, en la promoció de l’ús de les noves tecnologies i en la difusió de nous models d’empresa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]urant tot el cap de setmana la Biblioteca Municipal de Can Baró ofereix un cicle de conferències vers les smart cities, desenvolupament economic i social; així com un seguit de xerrades, obertes a tothom, on es tracten temes molt diversos relacionats amb la innovació: teràpies del futur, els models empresarials d’èxit, l’agricultura ecològica i molt més.

Una altra vessant important és la fira d’exposició comerial i empresarial. Durant tot el cap de setmana hi haurà stands d’empreses que oferiran els seus productes i serveis. Des de paradetes artesanes fins a stands de grans firmes comercials.

A més, la fira ofereix activitats addicionals per a totes les edats. En aquest sentit, la FiraInnova és una proposta de lleure per a un públic familiar que podrà gaudir de tallers, exposicions, exhibicions, cercaviles, desfilades de moda, sessions de música i l’actuació del grup Teràpia de Shock.

Cal destacar la zona de restauració amb la presència del col·lectiu Corbera Sabors que enguany, com a novetat, organitzen un concurs de cuina obert a tota la ciutadania. A nivell social, a la FiraInnova podrem conèixer la feina que fan les entitats culturals i també algunes de les associacions solidàries existents a la vila.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here