Organitzat per el Club de Patinatge de Castelldefels, aquest Trofeuque es celebrarà avui a partir de les 9h a la Pista Poliesportiva Municipal de Can Roca, vol celebrar el nomenament de la localitat baixllobregatina com a Ciutat de l’Esport 2013

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Club de Patinatge de Castelldefels, entitat constituïda l’any 1966, té com a principal objectiu, el foment de l’esport dins del marc de la nostre ciutat i el desenvolupament i la pràctica del Patinatge Artístic.

El club té a les seves files a més de 70 patinadores d’entre 5 i 16 anys, moltes de les quals han participat en nombroses competicions, com les “Consell Escolar del Baix Llobretgat”, “Interclubs”, etc… quedant sempre en les primeres posicions.

Commemorant el nomenament de la Castelldefels com a Ciutat de l’Esport 2013, avui el club organitza la primera edició del “Trofeu de Ciutat de Castelldefels”.

La competició tindrà lloc a la “Pista Poliesportiva Municipal de Can Roca” (C/ Dr. Trueta, 60), i l’entrada és gratuïta.

Les persones que hi assisteixin podran gaudir de la presència dels clubs convidats: El Prat del Llobregat “Sagnier”  i Sant Andreu de la Barca “ASAP”.

Al Trofeu hi participaran més de 70 patinadores, en 7 categories diferents. El campionat començarà a les 9.00h i es calcula que acabarà cap a les 13.30h. Al finalitzar es realitzarà l’entrega de medalles i trofeus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here