L’Aplec de Bruguers es consolida un any més com a cita de referència de la cultura popular catalana al Baix Llobregat

L’Aplec de Bruguers es consolida un any més com a cita de referència de la cultura popular catalana al Baix Llobregat

Organitzat pels ajuntament de Castelldefels i Begues, al llarg de la jornada es van desenvolupar tot tipus de manifestacions culturals populars catalanes a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels i la nova colla castellera Els Encantats de Begues

Coincidint amb la celebració de la Segona Pasqua, els ajuntaments de Begues i de Castelldefels van organitzar el passat 19 de maig l’Aplec de Bruguers, tradicional trobada de grups de cultura popular catalana de les dues poblacions, que va comptar amb la participació d’unes 600 persones. Durant tot el dia es van desenvolupar diferents activitats.

L’Aplec es va obrir amb una Missa Solemne, acompanyada per la Coral Margalló. Posteriorment va tenir lloc el concert a càrrec de les corals de Begues i de Castelldefels i, a continuació, activitats de cultura popular catalana: balls de cintes i de panderetes, bastons, gegants, castellers, amb el concurs de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels i els Encantats, la nova colla castellera de Begues.

Després de dinar era el torn per a la ballada de sardanes, de la que malauradament es va haver d’anul·lar una part, a causa de la pluja.

 

Foto titular: Extreta de http://www.informatiucomarcal.com/radio_castelldefels/#/inici

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt