La ciutat va celebrar aquesta festa del 24 al 26 de maig, amb una programació plena d’activitats de les que van poder gaudir les persones que es va animar a visitar aquesta localitat baixllobregatina, per celebrar l’arribada de la primavera

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]ns dies per gaudir de la gastronomia i el comerç locals i participar en les múltiples propostes que es van organitzar en aquesta festa, que celebra l’arribada de la primavera a la ciutat.

La representació de la restauració local es va incrementar de 7 a 11 bars i hi va haver activitats de tot tipus, com el Concurs de Tapes, actuacions, música….

Durant els tres dies el sector de Restauració Local va oferir als visitants la degustació dels seus plats i begudes, i es van sortejar 11 sopars/dinars als establiments participants en la Festa de la Primavera.

També va gaudir d’un gran èxit en el terreny de la restauració, la Fira de la Tapa, que es va celebrar diumenge i va aglutinar a molta gent amb ganes de degustar delícies a bon preu, que van participar en un concurs posterior.

El mateix diumenge també es va poder gaudir de la Fira al Carrer: mostra de comerços i serveis de Sant Andreu de la Barca, amb la col•laboració de l’ACSSAB (Associació de Comerços i Serveis de Sant Andreu de la Barca). Aquesta Fira, va mostrar el comerç local de Sant Andreu, on les persones visitants van poder conèixer de manera més propera els comerços de la ciutat, que a més, van organitzar diverses activitats infantils i per implicar a les persones visitants.

Finalment, va tenir lloc també diumenge, el gran esdeveniment esportiu de la Festa, la 18a Cursa Popular de Primavera pels carrers de Sant Andreu de la Barca. Amb un gran èxit de participació, persones de totes les edats van córrer en aquesta cursa, que ja ha esdevingut un clàssic a la localitat. Posteriorment, membres del consistori van fer l’entrega de premis als guanyadors i guanyadores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here