En el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, la Taula pel Desenvolupament Sostenible del Delta i del Parc Agrari va organitzar aquesta jornada de reflexió i treball, amb els objectius de donar a conèixer el valor del Parc Agrari i les experiències que s’hi duen a terme

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Jornada, celebrada a la seu del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, també volia posar en valor els projectes que es desenvolupen al Parc Agrari i les recerques que, científicament, argumenten la necessitat de conservar i impulsar un patrimoni de primer ordre com és el Parc Agrari del Baix Llobregat.

La Taula es va crear al juliol de 2012 per cercar alternatives per un model de desenvolupament sostenible del Delta i del Parc Agrari.

Aquestes Jornades buscaven donar a conèixer les experiències que s’estan portant a terme en el Parc Agrari del Baix Llobregat i acostar la població a la importància de tenir un espai de conreu en l’àrea metropolitana de Barcelona.

La jornada va comptar amb autoritats en la matèria, com el professor de la UPC Lluís Maldonado, representant espanyol  al projecte d’investigació i cooperació europeu Action Urban Agriculture Europe (UAE); el biòleg Frederic Ximeno, director d’Innovació de l’Estudi Ramon Folch; o Carles Riba Romeva, enginyer, també professor de la UPC, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here