Les instal.lacions esportives de Les Grases acolliran demà diumenge, la fase prèvia de la Danone Nations Cup, la major competició de futbol per a nens de 10 a 12 anys que existeix al món actualment

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l torneig es disputarà entre les 9 i les 19.30 h i hi participaran equips alevins de tot Catalunya, entre ells el Santfeliuenc.

La Danone Nations Cup es disputa des de l’any 2000 i és una competició avalada per la FIFA. Es tracta de la major festa mundial del futbol aleví i una oportunitat única per tal que milers de nens de tot el món somiïn amb representar el seu país en una competició esportiva internacional.

Amb el suport de federacions i ministeris d’Educació i Esport, més de dos milions i mig de nens de 40 països tenen l’oportunitat de participar amb les seves escoles i clubs en les fases locals i regionals de la Danone Nations Cup.El padrí internacional del torneig és Zinédine Zidane, i Vicente del Bosque n’és l’ambaixador a Espanya.

En aquesta edició la seu de la fase final de la competició serà Londres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here