Durant l’acte es van subhastat les fotografies de l’exposició “10 mirades” que es va inaugurar el 20 de març i que va recórrer els diferents municipis del Baix Llobregat. La mostra estava formada per fotografies dedicades per deu persones famoses que donen a conèixer la seva pròpia visió de les discapacitats

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]n sopar benèfic va posar punt i final a les activitats de celebració dels 25 anys de la federació d’associacions de persones amb discapacitat i/o trastorn mental del Baix Llobregat CordiBaix. L’acte solidari va tenir lloc el 4 de juny a l’Hotel Front Air Congress de Sant Boi.

Cordibaix es va constituir l’any 1987 al Baix Llobregat per oferir suport i assessorament al teixit associatiu en el desplegament de serveis i recursos per a les persones amb discapacitat. Actualment la integren 30 associacions.

A l’acte de cloenda del 25è aniversari de CordiBaix van assistir-hi representants de la Generalitat (la directora general de l’ICASS, Carmela Fortuny, i el director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier Roca), de la Diputació de Barcelona (el diputat delegat de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Roca), el Consell Comarcal del Baix Llobregat (el seu president, Joaquim Balsera) i de diversos ajuntaments de la comarca.

Fons per a un projecte d’inserció laboral

Durant l’acte es van subhastar les fotografies de l’exposició “10 mirades” que es va inaugurar el 20 de març a Sant Boi i que va recórrer els diferents municipis del Baix Llobregat. La mostra estava formada per fotografies dedicades per deu persones famoses que donen a conèixer la seva pròpia visió de les discapacitats.

Van col·laborar amb aquesta iniciativa: el jugador de bàsquet Pau Gasol, l’home del temps Tomàs Molina, l’abad de Montserrat Pare Josep maria Soler, el Mag Lari, la diputada Carmen Chacón, la cantant Eva Amaral, el ciclista Pedro Delgado, el diputat Josep Maria Llop, el responsable del servei mèdic de SEAT Carlos Batalla i la fotògrafa Amparo Garcia.

Els diners recaptats es destinaran a desenvolupar un projecte d’orientació i inserció laboral per a persones amb trastorn mental.

En el sopar benèfic, el fundador de l’entitat, Manuel Ascanio, va comunicar que deixa la presidència per donar pas a un relleu generacional.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here