Atrium Viladecans ha acollit una sessió informativa sobre el pla de mobilitat alternatiu per les obres de Ca n’Alemany i per donar alguns detalls del futur d’aquest polígon

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]’alcalde Carles Ruiz i la regidora de Comerç Carme Gimeno han explicat als comerciants les afectacions de trànsit i han respost a les diverses qüestions que els han plantejat.

L’outlet, la generació de llocs de treball o la potenciació del sector comercial de Viladecans són alguns dels temes pels que s’ha preguntat a la reunió.

Per la seva banda l’Ajuntament ha ressaltat que el seu principal objectiu és que els 3 milions de visitants previstos es desplacin a la ciutat i beneficiïn també el comerç tradicional, i que es treballa perquè les empreses puguin satisfer les demandes de personal a través de Can Calderón.

L’Ajuntament seguirà organitzant reunions informatives amb diferents col·lectius de la ciutat per presentar el pla alternatiu de mobilitat per les obres de Ca n’Alemany.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here