El Fòrum Social del Baix Llobregat dóna suport a la mobilització del proper diumenge 16 de juny

El Fòrum Social del Baix Llobregat dóna suport a la mobilització del proper diumenge 16 de juny

El Fòrum Social del Baix Llobregat dóna suport a la convocatòria de la Plataforma Prou Retallades, CCOO, UGT i USOC  amb la manifestació del proper diumenge 16 de Juny a Barcelona, a les 11,30 a Plaça Catalunya/Pg. De Gràcia , dins del marc de les mobilitzacions europees d’aquesta setmana per una Europa més social i democràtica i per uns pressupostos al servei de les persones

Per al Fórum Social del Baix Llobregat, “són temps de mobilització sostinguda, de lluita envers les polítiques dirigides per les grans corporacions industrials i financeres que governen Europa i que volen precipitar les nostres societats cap a un autèntic canvi de model, en una involució que, si triomfés, instal·laria duradorament profundes desigualtats i escombraria drets socials i llibertats civils”.

El Fòrum Social del Baix Llobregat considera que no es podrà fer front a una “escomesa neoliberal d’aquesta envergadura” des de la fragmentació de les lluites, i per això, el diumenge 16 de juny participarà colze a colze amb totes aquelles entitats i organitzacions compromeses amb aquesta causa i anima a tota la ciutadania a participar-hi.

El Fòrum Social del Baix Llobregat agrupa a les següents entitats del Baix Llobregat: CCOO, UGT, PSC,  ICV, EUiA, ERC, FAVCO, FAVBAIX, FAMPA,  FAPAC, Unió de Pagesos, Fundació Marianao, Coordinadora contra la Marginació, Acció Jove, Avalot, JSC, AJEC, JovesUPC, AFP

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt