El Fòrum Social del Baix Llobregat dóna suport a la convocatòria de la Plataforma Prou Retallades, CCOO, UGT i USOC  amb la manifestació del proper diumenge 16 de Juny a Barcelona, a les 11,30 a Plaça Catalunya/Pg. De Gràcia , dins del marc de les mobilitzacions europees d’aquesta setmana per una Europa més social i democràtica i per uns pressupostos al servei de les persones

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]er al Fórum Social del Baix Llobregat, “són temps de mobilització sostinguda, de lluita envers les polítiques dirigides per les grans corporacions industrials i financeres que governen Europa i que volen precipitar les nostres societats cap a un autèntic canvi de model, en una involució que, si triomfés, instal·laria duradorament profundes desigualtats i escombraria drets socials i llibertats civils”.

El Fòrum Social del Baix Llobregat considera que no es podrà fer front a una “escomesa neoliberal d’aquesta envergadura” des de la fragmentació de les lluites, i per això, el diumenge 16 de juny participarà colze a colze amb totes aquelles entitats i organitzacions compromeses amb aquesta causa i anima a tota la ciutadania a participar-hi.

El Fòrum Social del Baix Llobregat agrupa a les següents entitats del Baix Llobregat: CCOO, UGT, PSC,  ICV, EUiA, ERC, FAVCO, FAVBAIX, FAMPA,  FAPAC, Unió de Pagesos, Fundació Marianao, Coordinadora contra la Marginació, Acció Jove, Avalot, JSC, AJEC, JovesUPC, AFP

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here